Falsterbo

Falsterbo

Ännu ett konsultuppdrag för M Picaut Swedish Skincare och med Mette Picaut har  jag nu haft i fina Höllviken, Falsterbo! 

Tog tåget ner till Göteborg på måndagen efter att jag jobbat färdigt på salongen! Mette mötte upp på stationen med bil och jag körde, ( ja, jag älskar att köra bil) ,ned till Hotellet i Hyllie! Vi var nere sent så det blev ett varmt bad för min del. Det gör att jag varvar ned fortare! Lite peeling och en ansiktsmask att sova med, hanns med! 

Vi var på plats lite tidigare så ett bad var ju absolut tvunget! Havet gör mig lugn och ger mig massor av härlig energi! 

 

 

 

Blåste nästan bort! 

Blåste nästan bort! 

Så vackert!  

Så vackert!  

Brygga, hav och bad gör mig glad! 

Brygga, hav och bad gör mig glad! 

Klockan blev 11 och dags för jobb! 

Mette och jag var på vackert belägna Falsterbonäsets DagSPA! Här kan ni njuta av lugnet och få en skön ansiktsbehandling med M Picaut's prisbelönta produkter, få en kroppsmassage eller njuta i 38-gradig inom- och/eller utomhuspool!  

Arbetet för dagen för min del bestod bl a av produktutbildning, praktisk behandling, tips & råd, säljtips, exponering av produkter, coacha terapeuterna och deltaga på kundeventet på kvällen!  

 

Här visar jag hur peel off-masken pålägges! 

Här visar jag hur peel off-masken pålägges! 

Mette Picaut fick själv vara "kund" o få sig en skön Caviar-behandling! Självklart har jag denna behandling på salongen för 795:-. Uppge "blogg" så får du 100:- rabatt! 😀

 

Mettes hud blir som ny med fantastisk lyster efter behandlingen! 

Mettes hud blir som ny med fantastisk lyster efter behandlingen! 

Dags för en liten paus och vacker utsikt! 

Dags för en liten paus och vacker utsikt! 

Rekommenderar varmt att boka bord o äta gott här! Spat:s fantastiska kock serverade mat i världsklass, (hon har arbetat på Sveriges första Guide Michelin-restaurang).   Den är uppfräschade smoothien med tillhörande mini-kanelbullar var det godaste jag ätit på länge. Allt så ekologiskt, närodlat som möjligt!

Rekommenderar varmt att boka bord o äta gott här! Spat:s fantastiska kock serverade mat i världsklass, (hon har arbetat på Sveriges första Guide Michelin-restaurang). 

Den är uppfräschade smoothien med tillhörande mini-kanelbullar var det godaste jag ätit på länge. Allt så ekologiskt, närodlat som möjligt!

Mette Picaut njuter!  

Mette Picaut njuter!  

Ja, detta var ett speciellt uppdrag för min del och dagen var lärorik och givande på många sätt! Kvällens event blev mycket lyckat och klockan 22 körde jag och Mette hemåt, mot Uddevalla! 03 släckte jag lampan! 

Lycka till Kristin med team på Falsterbonäsets  SPA!

TACK Mette Picaut för ännu ett förtroendeuppdrag!  

Kram  Helene 💕

Acadermiamässan

Acadermiamässan

image.jpg

Sveriges största Skönhetsmässa har i samband med Allt för Hälsan och Fitnessfestivalen hållits på Stockholmsmässan.  

Under denna mässan hade jag jobbuppdrag, som Hudterapeut för M Picaut Swedish Skincare. Här kunde alla besökare, bloggare, journalister, branschfolk, kunder mm ställa frågor om produkter, behandlingstips, tips & råd mm

 

image.jpg

Det är alltid så kul att komma ut och träffa kunder, kollegor & alla härliga människor! Man lär sig otroligt mycket, får positiv energi och inspiration. 

Nu är ju M Picaut Sveriges mest prisbelönta serie internationellt och användarna verkligen älskar och lovordar produkterna! Å jag kan inget annat än att hålla med. Det är svensk, ekologisk hudvård när den är som bäst! Serien består idag av 10 produkter som varierar i prisläget 289-699:-. 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jag hade 3 intensiva, härliga dagar på mässan och mycket nya kontakter knöts! 

image.jpg

Självklart var SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, representerad av ordförande Annika Joensuu, jag själv och Mette Picaut!

 

image.jpg

Härliga Tanja Dyredand, certifierad mindfulness coach, och Mette körde spontant några yogaövningar! 

image.jpg

Kroppsterapeuten Michael från Göteborg besökte oss o berättade om spännande behandlingar!  

 

Tack för samarbetet Mette Picaut och Tack alla ni härliga människor som förgyllde min tid på Acadermimässan.  

 

Kram Helene 

 

Här kommer en liten bildkavalkad från mässan!  

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Skål och tack för visat intresse! 

kommentera gärna!  

Föreläsning på Såstaholm

Föreläsning på Såstaholm

Som många av Er kunder vet så har jag lite olika arbetsuppdrag utanför salongen!  

Denna söndag var jag anlitad av Nannic Sverige AB att föreläsa om "sociala medier" på deras kick off inför ca 30 personer!  

Jag anlände till anrika Såstaholm redan på lördag eftermiddag! Detta anrika, gamla ställe som hette Höstsol och var ett ställe för dåtidens stora stjärnor från teatern och filmens värld! Det var här de skulle leva ett avslappnat "pensionärsliv" och njuta av "ålderns höst"!  Jag skulle önska att väggarna kunde tala och avslöja dåtidens hemligheter......  

 

image.jpg

Dåtidens stjärnor möter nya och när man vistas på detta vackra, lugna och njutningsfulla ställe, känner man sig som dagens stora stjärna!  

 

På söndagen höll jag alltså en föreläsning om "sociala medier" ur min synvinkel,  för Nannics kunder. Att sociala medier är viktigt i dagens samhälle och att vi måste lära oss hantera dem i vår vardag. Att få inspirera, tipsa och dela med sig av mina erfarenheter är oerhört tillfredsställande och jag älskar detta. Att få möta så många härliga människor ger mig massa positiv energi och glädje som jag tar med mig hem  och "använder" vidare på salongen. 

 

 

image.jpg

Nannic Sverige AB stod för en fantastisk kick off för sina kunder och som alltid bjuds det på spontanitet, kundvänlighet och överraskningar! 

Att få en specialupplaga av "sitt eget bubbel" efter min föreläsning gjorde mig extra glad och varm i hjärtat! 

 

image.jpg

Som lite kuriosa så har Såstaholm ett rum i källaren fyllt med utklädningskläder, bl à från Dramaten, som man kan låna och på lördagskvällen spexade några utav oss loss....

kul hade vi... 

image.jpg

Hoppas vi snart syns igen! 

kram Helene 💗 

NYA Line+ från Bioline

Efter intensiv forskning lanseras LINE+, en helt ny hudvårdslinje som möter nya behov hos Er kunder. Serien innehåller ingredienser och aktiva ämnen som samspelar med varandra. Huden består av en fantastisk arkitektur och därifrån kommer inspirationen till Line+.  

Man kan likna huden vid en arkitektur där Line+ verkar på hudens 4 pelare; 

vatten, talg, microcirkulationen och lipiderna. Det är en linje som är multifunktionell med mål att lösa 4 vanliga hudproblem: fuktfattig, oren, känslig och torr hud. Line+ innehåller ingredienser som stärker och stödjer huden. Den innehåller fyra linjer som behandlar olika hudtyper, hudtillstånd under årets alla säsonger! 

 

image.jpg

Aqua+ återställer hudens naturliga fuktbalans, vilket omedelbart ger en klar, fräsch hud med lyster och välbefinnande.  

Aktiva ingredienser är 3D Hyaleronsyra, lågmolekylär Hyaleronsyra, jojobaolja, rismjölk vitt te-extrakt. 

 

image.jpg

Pura+ är linjen med behandlingar för en oren, kombinerad, fet och acnebenägen hud! 

Aktiva ingredienser är GSE-Grape-fruktkärneextrakt, matterande polymer, Spirea, ananas och grön lera.

 

image.jpg

Dolce+ är linjen som lugnar och är anpassad för mer ömtåliga hudtyper. 

Aktiva ingredienser är blåbärsextrakt, svart vinbärsextrakt och Aloe Vera.  

 

image.jpg

Vita+ tillför hudens lipider ämnen som stärker hudens skyddsbarriär och återställer den hydrolipida balansen.  

Aktiva ingredienser är hudidentiska lipider, bioteknilogiskt kollagen, vegetabiliska oljor som vetegroddar, sötmandel och olivolja! 

 

image.jpg

Jag har provat alla produkterna (utom Pure+) och jag är överväldigad över hur sköna och välgörande de är! De ger mycket fukt, skydd och lugnar huden. Inget som sticker, pirrar eller svider utan enbart en ren, sval, skön och fräsch hud! 

Det har tillkommit ytterligare en kräm  i serien Dolce+  som är lite mer närande! 

Maskerna ligger inte längre i tub utan kan köpas i påsar om 20 ml för 75:- . Så här kan ni blanda och variera efter behov. Produkterna ligger mellan 375:--495:-!  

 

image.jpg
image.jpg

Så här kommer ett specialerbjudande endast för er bloggläsare! 

Prova nya Line+ ansiktsbehandling för endast 645:-. Ord.pris är 795:-.  

Gäller t o m december 2015

Kram Helene 

image.jpg

Nannic Tour!

Då hade turen äntligen kommit för Nannic Tour att besöka Göteborg! 

Nannic Scerige är distributörer för NBE & Deep Skin-maskinerna som jag har på salongen! Nu skulle vi få uppdatera oss bl a  om senaste massagetekniken &  produkterna! 

Jag såg mycket fram emot denna söndag, även om tiden 9-18 kändes mycket för just en söndag! 

Men wow, vad Nannic's team överraskade oss! Vi kommer in i en superfin lokal, beläget högst upp på hotellet med en fantastisk utsikt över ett dimmigt Göteborg! Lokalen är omgjord av Nannic som en liten minimässa med snygga vepor längs väggen, 2 behandlingsstolar med tillhörande bord, maskiner, produkter uppdukade, ett fantastiskt vackert fruktfat o supergoda smörgåsar! 

På våra sittplatser står det ett glas Bubbel o allt material vi behöver för dagen! Vi kände oss varmt välkomna! 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Ann (i grönt) hälsar oss varmt välkomna o håller en "liten" presentation om sig och sitt team!

Kayra håller en föreläsning om säljteknik, tips & råd till oss hudterapeuter! Kayra är relativt ny i företaget så kul att höra om henne! 

Sedan kom en "gammal i gemet" o höll en inspiration, tips & råd-föreläsning om "sociala medier"; nämligen undertecknad!

Det var verkligen kul att dela med sig av mina erfarenheter! 

 

image.jpg

Efter lunchen var det produktgenomgång och sedan var det dags för det alla väntat på; 

de praktiska behandlingarna!  Jag fick själv agera modell o det hade jag ju självklart inget emot! Vi lärde oss de nya massageteknikerna och greppen! Allt för bättre resultat & skönare behandling! 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

NBE 500 är apparaturen som tagit världen med storm. Ett unikt bipolärt system med rafiofrekvens och värme som kombinerad med specialutvecklade serum. Resultatinriktade behandlingar i ansiktet som är mycket avkopplande. Synliga resultat uppkommer redan från första behandlingen. 

Behandlar rynkor, dubbelhaka, porer, ytliga kärl, Lifting mm

DEEP SKIN  är nya generationens microneedöing och ett revolutionerande duo-koncept för ansiktsbehandlingar. En mekanisk peeling som inte skadar huden. Tillsammans med högkoncentrerade serum ger det unika effekter. 

Behandlar rynkor, ärr, pigmentfläckar, djuprengörande, porer mm

 

 

image.jpg

Behandlingarna är supersköna, huden blir alldeles fantastisk och dagen blev mycket givande & lyckad! 

 

 

image.jpg
  • Kram Helene

ERBJUDANDE TILL ALLA ER SOM LÄSER DENNA BLOGG;

 

Uppge "blogg" så får ni 20% på er första behandling! Boka tid på telefon 0522-10300

Italien med Bioline

Ja, då har jag åter igen varit i Italien med Bioline för att ta del av nyheter, inspireras och träffa kollegor/vänner från hela världen! Alltid lika magiskt och denna gången var vi på ön Ischia utanför Neapel, nära Capri och Amalfikusten! En fantastiskt vacker och grön ö, även fast det är en vulkanö. Det bor ca 60000 personer på ön men varje år besöks den av 6 miljoner turister!!! Var får alla plats?  

 

På hotellet var vi stor del av tiden där konferenserna pågick!  

På hotellet var vi stor del av tiden där konferenserna pågick!  

Att få se och känna på de hel nya produkterna är alltid spännande och denna gången extra kul då jag länge väntat på att Bioline's Vintage-serie ska bytas ut! De nya produkterna är helt fantastiska och jag kommer skriva mer om dem senare när de kommer till salongen! 

 

NYA Line + kommer att finnas i 4 serier!  

NYA Line + kommer att finnas i 4 serier!  

Aqua +    serien med mycket fukt!  

Aqua +  

serien med mycket fukt!  

Pura +   Serien för oren, porig el "problem"-hud

Pura + 

Serien för oren, porig el "problem"-hud

Dolce +    Serien med bla blåbär för den känsliga huden!

Dolce +  

Serien med bla blåbär för den känsliga huden!

Vita +   Vitaliserande o förebygger linjer o rynkor! 

Vita + 

Vitaliserande o förebygger linjer o rynkor! 

Gorgina, jag & Kiara! 

Gorgina, jag & Kiara! 

Bioline har fantastiska medarbetare i Italien och självklart fick vi känna på produkterna och göra behandlingar! 

Även deras härliga massage, anpassad för Bioline's produkter, gjorde jag! Superskön! 

 

Italiensk glass! ❤️ 

Italiensk glass! ❤️ 

Självklart var det massa god mat, viner och italiensk glass! Den bästa, enligt mig! Åt många o njöt! 

Deras desserter är inte heller fel o svårt att välja när ett helt dessertbord stod uppdukat en kväll! 

 

image.jpg
Mmmmm, fanns väl 10 till att välja på! 

Mmmmm, fanns väl 10 till att välja på! 

På fredag kväll fick vi gå i "Pizzaskola"! Jättekul o pizzorna smakade fantastiskt gott!

 

O in i ugnen... 

O in i ugnen... 

Stolt över min goda pizza!     

Stolt över min goda pizza!  

 

På lördagen var det presentation av Bioline's nya utseende! En fantastisk fin tanke ligger bakom där Bioline sätter värderingar, familjen, kunder & långsiktigt tänkande i fokus. Exakt så som jag försöker jobba för! Tycker om när man bryr sig om, delar med sig, bjuder på sig själv, och självklart ska kunskap, kvalité och service vara med! Ni ska alla veta att Familjen Corradini -grundare av Bioline värnar starkt om sina kunder och man känner sig alltid välkommen! En känsla jag vill och hoppas  förmedla till mina kunder! 

 

Varje detalj är noga genomtänkt!  

Varje detalj är noga genomtänkt!  

Populär och vacker båttur runt hela ön blev det med ett underbart bad! 

Populär och vacker båttur runt hela ön blev det med ett underbart bad! 

Här syns jag med "pappa" Bioline och ekonomen!  

Här syns jag med "pappa" Bioline och ekonomen!  

Mmmmmm! 

Mmmmmm! 

image.jpg

En fantastisk resa var det och vi ses nästa år! 

Kram Helene 

Hud & Kosmetik 2015

Hud & Kosmetik 2015

Drygt 1 vecka har gått sedan jag v på Hud & Kosmetik-mässan i Stockholm. Hade två fantastiska dagar i M Picaut's monter där jagträffade massa härliga kollegor, journalister, bloggare, gamla och nya M Picaut kunder. 2 NYHETER från M Picaut Swedish Skincare presenterad.... Läs mer

Sommaren 2015

Sommaren 2015

Sommaren lider mot sitt slut och trots att den startade lite trögt, blev det en fantastisk sommar.

Har umgått mycket med mina  nära & kära, badat och njutit mest av vårt vackra Bohuslän. 

Hoppas på att september blir lika fint som förra året, och känner mig laddad med massor av energi och redo att möta en spännande höst!   

Vi ses!  

Kram

Helene

 

Husbilssemestrar med mamma! ☺️

Husbilssemestrar med mamma! ☺️

Galna o kul upptåg med vänner & familj!  

Galna o kul upptåg med vänner & familj!  

Krabbfiske är ett måste!  

Krabbfiske är ett måste!  

Bad & Bohuslän! ❤️

Bad & Bohuslän! ❤️

Nyhet inför hösten!

Nyhet inför hösten!

Hej alla härliga läsare/följare!  

Nytt för i höst är att jag kommer börja blogga! Så håll utkik för här kommer det skrivas och delad med av många intressanta ting!  

 

Ha en härlig dag! 

Helene 💕