Som många av Er kunder vet så har jag lite olika arbetsuppdrag utanför salongen!  

Denna söndag var jag anlitad av Nannic Sverige AB att föreläsa om "sociala medier" på deras kick off inför ca 30 personer!  

Jag anlände till anrika Såstaholm redan på lördag eftermiddag! Detta anrika, gamla ställe som hette Höstsol och var ett ställe för dåtidens stora stjärnor från teatern och filmens värld! Det var här de skulle leva ett avslappnat "pensionärsliv" och njuta av "ålderns höst"!  Jag skulle önska att väggarna kunde tala och avslöja dåtidens hemligheter......  

 

image.jpg

Dåtidens stjärnor möter nya och när man vistas på detta vackra, lugna och njutningsfulla ställe, känner man sig som dagens stora stjärna!  

 

På söndagen höll jag alltså en föreläsning om "sociala medier" ur min synvinkel,  för Nannics kunder. Att sociala medier är viktigt i dagens samhälle och att vi måste lära oss hantera dem i vår vardag. Att få inspirera, tipsa och dela med sig av mina erfarenheter är oerhört tillfredsställande och jag älskar detta. Att få möta så många härliga människor ger mig massa positiv energi och glädje som jag tar med mig hem  och "använder" vidare på salongen. 

 

 

image.jpg

Nannic Sverige AB stod för en fantastisk kick off för sina kunder och som alltid bjuds det på spontanitet, kundvänlighet och överraskningar! 

Att få en specialupplaga av "sitt eget bubbel" efter min föreläsning gjorde mig extra glad och varm i hjärtat! 

 

image.jpg

Som lite kuriosa så har Såstaholm ett rum i källaren fyllt med utklädningskläder, bl à från Dramaten, som man kan låna och på lördagskvällen spexade några utav oss loss....

kul hade vi... 

image.jpg

Hoppas vi snart syns igen! 

kram Helene 💗