Ännu ett konsultuppdrag för M Picaut Swedish Skincare och med Mette Picaut har  jag nu haft i fina Höllviken, Falsterbo! 

Tog tåget ner till Göteborg på måndagen efter att jag jobbat färdigt på salongen! Mette mötte upp på stationen med bil och jag körde, ( ja, jag älskar att köra bil) ,ned till Hotellet i Hyllie! Vi var nere sent så det blev ett varmt bad för min del. Det gör att jag varvar ned fortare! Lite peeling och en ansiktsmask att sova med, hanns med! 

Vi var på plats lite tidigare så ett bad var ju absolut tvunget! Havet gör mig lugn och ger mig massor av härlig energi! 

 

 

 

Blåste nästan bort! 

Blåste nästan bort! 

Så vackert!  

Så vackert!  

Brygga, hav och bad gör mig glad! 

Brygga, hav och bad gör mig glad! 

Klockan blev 11 och dags för jobb! 

Mette och jag var på vackert belägna Falsterbonäsets DagSPA! Här kan ni njuta av lugnet och få en skön ansiktsbehandling med M Picaut's prisbelönta produkter, få en kroppsmassage eller njuta i 38-gradig inom- och/eller utomhuspool!  

Arbetet för dagen för min del bestod bl a av produktutbildning, praktisk behandling, tips & råd, säljtips, exponering av produkter, coacha terapeuterna och deltaga på kundeventet på kvällen!  

 

Här visar jag hur peel off-masken pålägges! 

Här visar jag hur peel off-masken pålägges! 

Mette Picaut fick själv vara "kund" o få sig en skön Caviar-behandling! Självklart har jag denna behandling på salongen för 795:-. Uppge "blogg" så får du 100:- rabatt! 😀

 

Mettes hud blir som ny med fantastisk lyster efter behandlingen! 

Mettes hud blir som ny med fantastisk lyster efter behandlingen! 

Dags för en liten paus och vacker utsikt! 

Dags för en liten paus och vacker utsikt! 

Rekommenderar varmt att boka bord o äta gott här! Spat:s fantastiska kock serverade mat i världsklass, (hon har arbetat på Sveriges första Guide Michelin-restaurang).   Den är uppfräschade smoothien med tillhörande mini-kanelbullar var det godaste jag ätit på länge. Allt så ekologiskt, närodlat som möjligt!

Rekommenderar varmt att boka bord o äta gott här! Spat:s fantastiska kock serverade mat i världsklass, (hon har arbetat på Sveriges första Guide Michelin-restaurang). 

Den är uppfräschade smoothien med tillhörande mini-kanelbullar var det godaste jag ätit på länge. Allt så ekologiskt, närodlat som möjligt!

Mette Picaut njuter!  

Mette Picaut njuter!  

Ja, detta var ett speciellt uppdrag för min del och dagen var lärorik och givande på många sätt! Kvällens event blev mycket lyckat och klockan 22 körde jag och Mette hemåt, mot Uddevalla! 03 släckte jag lampan! 

Lycka till Kristin med team på Falsterbonäsets  SPA!

TACK Mette Picaut för ännu ett förtroendeuppdrag!  

Kram  Helene 💕